Apps-madeingermany.de Forum

Welcome to my support forum

You are not logged in.

#1 2014-11-12 12:08:21

megamind
Member
From: Moskva
Registered: 2014-11-11
Posts: 33

Add "PAUSE" button in routes

Add "pause" button to pause the route in the middle and you can continue where you left off.

Offline

#2 2014-11-12 12:12:17

mani1984
Member
Registered: 2014-11-12
Posts: 6

Re: Add "PAUSE" button in routes

great - would love to see this!

Offline

#3 2014-11-12 12:12:41

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 258

Re: Add "PAUSE" button in routes

I will implement a "control panel" in the notifications that will have that feature, so you don't even have to switch to the app.
But i don't know if i can do it till the next update because there are some major changes that need to be done to allow that feature.
Thanks for that idea.

Offline

#4 2014-11-12 12:25:38

megamind
Member
From: Moskva
Registered: 2014-11-11
Posts: 33

Re: Add "PAUSE" button in routes

I don't like to use this feature on the notification bar, i need it on the app, but other people like in te notification bar
Thanks

Offline

#5 2014-11-12 12:27:06

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 258

Re: Add "PAUSE" button in routes

Ok i will find a place in the app smile

Offline

#6 2014-11-12 12:34:03

megamind
Member
From: Moskva
Registered: 2014-11-11
Posts: 33

Re: Add "PAUSE" button in routes

Thanks

Offline

#7 2014-11-12 16:45:34

lyrs
Member
Registered: 2014-11-12
Posts: 13

Re: Add "PAUSE" button in routes

I think it will be greate if you add button "reverse"\"forward" for routes

Offline

#8 2014-11-13 09:02:37

pointe
Member
Registered: 2014-11-11
Posts: 12

Re: Add "PAUSE" button in routes

Pause and reverse/forward track - great idea smile

Offline

#9 2014-11-13 20:40:14

Alex
Member
Registered: 2014-11-13
Posts: 2

Re: Add "PAUSE" button in routes

I would like to have the possibility to let it pause at every "waypoint" in a route and to continue when a resume or start button is pressed.

Offline

#10 2014-11-16 16:44:19

notimportant
Member
Registered: 2014-11-16
Posts: 9

Re: Add "PAUSE" button in routes

Would love pause and forward/backward in notifications!

speed +/- would also be nice.

Offline

#11 2014-12-07 11:14:38

Sternwanderer
Member
Registered: 2014-11-30
Posts: 11

Re: Add "PAUSE" button in routes

I am missing a pause button too. :-P

Offline

#12 2015-01-12 08:32:42

gpsfixer
Member
Registered: 2015-01-12
Posts: 5

Re: Add "PAUSE" button in routes

Alex wrote:

I would like to have the possibility to let it pause at every "waypoint" in a route and to continue when a resume or start button is pressed.

+1

- or - have a fixed wait value after each waypoint

Last edited by gpsfixer (2015-01-12 08:40:06)

Offline

#13 2015-01-14 19:19:48

BL2
Member
Registered: 2015-01-14
Posts: 9

Re: Add "PAUSE" button in routes

nobody need a stop button, you can replace it with pause.

Offline

#14 2015-01-16 02:51:21

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 258

Re: Add "PAUSE" button in routes

I will definatly implement pause in the next time. Maybe next version.
I'm working on better / stealthier positions, location input and "follow streets" option right now.

Offline

#15 2015-03-28 09:32:44

cepi
Member
Registered: 2015-03-28
Posts: 2

Re: Add "PAUSE" button in routes

Hi all. I would also gladly accept "delay mark" in route plan. Just to give certain time to stay at a point/coords.

Offline

#16 2015-08-15 19:37:40

Appsmadeingermany
Administrator
Registered: 2014-10-26
Posts: 258

Re: Add "PAUSE" button in routes

@cepi: i inclueded that in the current beta

Offline

Board footer

Powered by FluxBB